Aanpak
Zo ziet jouw reis
naar herstel eruit

 

Jij bent uniek. Jij bent jezelf. Ik zie jou.


Ik zet mijn hoofd (kennis), hart (passie) en ervaring in om jou verder te brengen in jouw herstel.Wat je van mij mag verwachten


Ieder persoon is uniek en dat vraagt maatwerk. Ik luister naar jou. Ik ben enorm eerlijk en hou je een spiegel voor. In plaats van kant-en-klare oplossingen krijg jij praktische handvatten om alledaagse uitdagingen aan te gaan. Jij bepaalt zelf wanneer je er klaar voor bent om op eigen kracht verder te gaan. Bij de één is dat na zes sessies, de ander heeft liever een langere periode begeleiding.Zo ben ik er voor jou


Ik leer jou antwoorden te vinden op vragen als ‘wat heb IK nodig’ en ‘wat wil IK’? Daardoor maak je andere keuzes die jou helpen. De regie van jouw herstel ligt in jouw handen. Natuurlijk stuur en ondersteun ik jou hierbij. Ik ben geen psycholoog of therapeut. Ik ben ervaringsdeskundig coach, die werkt vanuit herkenning. We praten van mens tot mens. Ik help jouw naar jouw volgende stap. En die stap? Dat bepaal jij.

Kampvuur-klets


Jij hebt de regie over je eigen herstel. Je doet het zelf en dat wil jij ook. Hoe gaat dat bij anderen? Er zijn heel veel anderen, jongeren, maar ook ouderen, die zich onderweg naar herstel, soms net zo onbegrepen en eenzaam voelen als jij. Rond het (online) kampvuur maak je contact met je medereizigers. Verbinding is dé drijvende kracht achter herstel. Samen kom je verder..Handvatten waar je wat aan hebt


De online cursus omvat de hele reis naar herstel. Wat zijn de veel voorkomende obstakels en hoe kan mijn ervaring jou helpen bewust te worden van die van jou? Je gaat over jouw eigen reis reflecteren, je krijgt inzichten en concrete handvatten waar je wat mee kan.

Gastlessen voor de (volgende generatie) hulpverleners


Of je docent, student of al langer aan de slag bent als hulpverlener, jij beheerst de lesstof als een expert. Maar hoe gaat dat in de praktijk? Luister naar mijn herstelverhaal waarin ik deel hoe ik wel en niet werd geholpen door mijn behandelaren - en hoe het anders had gekund. Een mooie manier om de theorie tot leven te brengen en praktische tips hoe je nóg beter kunt aansluiten bij je clienten.


Your daily "Spark"

"Emma moedigt mij aan om niet te oordelen over mijn problemen maar om ze te zien zoals ze zijn. Ik leer luisteren naar mijn behoeften."

Nederlands