De Vuurproef
Vanuit eigen ervaring

 

Ik ben Emma, opgeleide coach en gastdocent. Maar bovenal ben ik ervaringsdeskundige. Ik heb zelf een burn-out en zware depressie overwonnen en zet mijn herstelervaring in om anderen te helpen.

Na jaren de regie uit handen te geven en hopen op een ander resultaat werd ik er eindelijk bewust van dat ik zelf de regie over mijn eigen proces had. Dat was mijn eerste vuurproef. Wat een bevrijding, toen ik in staat was om het anders te doen. Mijn burn-out was het mooiste cadeau van mijn leven (in spuuglelijke verpakking, dat wel). Het heeft mij geleerd waar mijn grenzen liggen en dat ik hulp mag vragen. Met dit cadeau wil ik jou helpen.

Ik leer jou hoe ook jij de regie van jouw herstel terug kan pakken en begeleid je naar de volgende fase van jouw herstel. Mijn unieke benadering, een combinatie van coaching en ervaringsdeskundigheid, zorgt voor fijne inzichtvol gesprekken met herkenning als uitgangspunt. Ik accepteer jou zoals je bent. Onbevooroordeeld luister ik naar jouw verhaal zodat jij de handvatten krijgt die bij jou als persoon aansluiten. Zodat je vooruitkomt. Je moet het zelf doen en zelf willen, maar je bent zeker niet alleen.


Hoe ik jouw kan helpen?We starten altijd met een vrijblijvende kennismaking. Ongedwongen.


Als mijn ervaring aansluit kunnen wij een samenwerking aangaan.

Tijdens het kennismakingsgesprek staan we stil bij jouw beslissing om te herstellen: wat maakt dat je er nu klaar voor bent? Herstel is een groeiproces en gaat pas bloeien op het moment dat niets je in de weg staat. Maar dat zaadje moet jij als eerste planten, niemand anders. Alleen als we allebei een volmondig ‘ja’ voelen, dan kunnen we vol vertrouwen het coachtraject aanvangen.

De Vuurproef: ontstaan uit eigen ervaring

Ik werk volgens de ethische gedragscode van de Nederlandse Orde voor beroepscoaches en ben aangesloten bij Balansportaal

Your daily "Spark"

“Emma’s eigen ervaringen met burn-out en depressie hebben haar niet alleen een uniek perspectief gegeven, maar ook het vermogen om door de ‘ruis’ heen te luisteren om tot de kern te komen en je te dwingen anders naar dingen te kijken.”

Nederlands