Wie zie je als je naar me kijkt?
26 februari 2022
Informatieavond 28 januari, 2023
13 december 2022

Delen is helen Weggeefactie

Er gebeurt momenteel veel in de wereld. Als ik beelden zie en berichten lees van wat er allemaal in andere wereld delen gebeurt, doet het veel met mij. Maar ook in eigen land word ik geconfronteerd met verhalen van mensen die steun en zorg nodig hebben en die niet gehoord of gezien voelen. Het raakt mij in dat deel dat in actie wil komen voor anderen. En toch ben ik de laatste tijd blijven hangen in de ‘hoe’ van dat te doen. Herken jij dat gevoel?

Het is niet reëel van mij (of van jou) om te denken dat ik (of jij) iedereen kan helpen; dat levert alleen maar meer druk op. Voor mij helpt het om juist klein te beginnen. In contact komen, luisteren hoe ik kan helpen en vooral onbevooroordeeld steun geven aan mensen die het moeilijk hebben. Zo help ik mensen kleine stappen vooruit te nemen. 

Hoe ik in actie wil en kan komen is mijn online herstel cursus (https://www.devuurproef.com/jouw-reisgids/) weg te geven aan 3 mensen die het nu kunnen gebruiken (t.w.v. 3 x 100 eur). Deze cursus is bedoeld voor herstellenden die tijdens deze uitdagende reis een steuntje in de rug en waardevolle handvatten krijgen, zodat zij verder komen in hun herstelproces. 

Hoe kom jij in aanmerking voor 1 van de cursussen?

  • Volg mij op Instagram en Like dit bericht 
  • Deel in je story en vergeet mij niet te taggen
  • Wanneer je deze drie dingen hebt gedaan, reageer met ‘❤️’ onder de post.
  • De laatste en belangrijkste stap: stuur mij een email naar emma@devuurproef.com vóór 31 maart, 2022 en laat me weten waar jij je in jouw herstelproces bevindt, wat ‘hersteld’ voor jou betekent en wat je uit de cursus hoopt te halen dat je nu niet hebt. De personen die wordt benaderd voor gratis deelname is iemand die naar mijn ervaringsoordeel de cursus nu kan gebruiken.

Op 4 april maak ik 3 gelukkigen bekend op het oorspronkelijke social media bericht en krijgen deze mensen persoonlijk bericht van mij. 

Liefs, Emma

Nederlands