‘Kom op meid, je kan het!”, zei hij.
23 november 2021
Gastlessen voor (startende) hulpverleners
12 januari 2022

Kampvuur-Klets

Steungroep

Jij hebt de regie over je eigen herstel. Je doet het zelf en dat wil jij ook. 

Maar jij bent ook nieuwsgierig. Hoe gaat dat bij anderen? 

Er zijn heel veel anderen, jongeren, maar ook ouderen, die zich op de reis naar herstel, soms net zo onbegrepen en eenzaam voelen als jij. 

Rond het (online) kampvuur maak je contact met je medereizigers. 

De kampvuur-klets is een steungroep waar wij stil staan bij onderwerpen die voor jouw herstel relevant zijn. Onderwerpen zoals dag structuur of hoe je om hulp vraagt tot thema’s als stigma of angst. Door ervaringen te delen krijg je veel inzicht in jouw eigen proces en leert wat wel en niet helpend kan zijn in jouw herstel. 

Verbinding is dé drijvende kracht achter herstel. 

Het mooiste van een steungroep is ontdekken dat er meer mensen zijn die met dezelfde vragen rondlopen als jij. De bewustwording dat je niet alleen bent duwt je vooruit. Samen kom je verder.

Mijn naam is Emma du Pree (coach, gastdocent, ervaringsdeskundige) en samen met mijn collega Liza-Marie Houwen (Trainer, gastdocent, ervaringsdeskundige), begeleiden wij de steungroep, ‘Kampvuur-Klets’. 

Ben jij aan het herstellen en wil jij steun in jouw proces? Schrijf je nu in voor de volgende ronde dat in januari begint door een mail te sturen naar emma@devuurproef.com.

Details:

  • Elke vrijdagochtend, 8 weken lang vanaf 7 januari (9.30 – 11)
  • Prijs: 175 pp plus btw
  • Om de veiligheid in de groep te waarborgen, is er vooraf een verplichte kennismakingsgesprek van 30 minuten met Emma of Liza-Marie.

Welkom,

Emma & Liza-Marie

Nederlands